Suksesi Me Anthony 2.0 dhe Fast Rishikimi Traffic Sniper

Suksesi Me Anthony Përshëndetje, Unë jam Billy Davidson, unë kam qenë duke e bërë të holla në internet për gati 5 vjet. Kohët e fundit kam blerë Suksesi Me Anthony 2.0 program, në vijim është përmbledhje e mia dhe mendimet e mia. Unë shpresoj që ju të gjeni të dobishme ramblings e mia :)

Nga rruga, ju patjetër do të duan të shohin mbresëlënëse paketën time bonus falas. Kjo është në lidhje me më të sigurta, mënyra më e lehtë për të fituar para në internet unë e di, plus ndihmë personale nga mua, nëse keni nevojë për atë! Kliko këtu për të parë tani .

Çfarë është Suksesi Me Anthony 2.0?

Suksesi Me Anthony 2.0 është një kurs trajnimi të dizajnuara për të ju tregojnë se si për të filluar vet biznesin tuaj online, edhe në qoftë se ju nuk keni njohuri të mëparshme të biznesit ose përvojë.

Vetëm të jetë i qartë, ky shqyrtim është për 2.0 versionin e ri të suksesit Me Antonit (versioni që ata aktualisht shesin në faqen zyrtare të internetit, si pjesë e shpejte softuerit Trafikut Sniper ). Ky version i ri është krejtësisht e ndryshme nga versioni i parë.

Në Suksesi Me Anthony 2.0 ne të shikojnë videot e sesioneve trajnuese të gjalla Anthony Morrison kishin me 5 njerëz të cilët kurrë nuk e kishte bërë para online para, duke treguar atyre se si të fillojnë duke e bërë të holla nga fillimi i procesit. Ideja është se duke parë se çfarë janë këto 5 persona mësuar nga Anthony, dhe pikërisht si ata zbatuar atë që ata kanë mësuar, ju do të dini saktësisht se çfarë ju duhet të bëni për të bërë para online pa pasur nevojë për të bërë supozime në proces.

. Me këtë në mendje, ai ndoshta shkon pa thënë se suksesit me Anthony 2.0 është projektuar posaçërisht për të ndihmuar njerëzit të cilët janë të reja për të bërë para online. Njerëzit në seancat e trajnimit që ju të merrni në kurs nuk e kanë bërë akoma në internet, në mënyrë që të mësuar se çfarë kanë mësuar dhe duke respektuar ndërveprimin e tyre me Anthony vetëm që do të jetë me të vërtetë e dobishme për ju, nëse ju jeni ende duke u përpjekur për të filluar marrjen e parave online veten.

Nëse ju jeni tashmë duke bërë disa qindra bucks në ditë në internet, atëherë nuk ka shumë brenda Suksesi Me Anthony që do të jetë e dobishme për ju. Unë duhet të dini ... Unë kam qenë me të gjithë kursit, dhe unë kam qenë duke e bërë të holla në internet për një kohë të gjatë. Unë nuk kam fituar shumë nga ajo vetë, por unë nuk shoh një sasi të madhe të vlerës në suksesit me Anthony 2 për njerëzit që janë të reja në këtë biznes, dhe duke kërkuar për të filluar marrjen e parave.

A Suksesi Me Anthony 2.0 vlerë kjo?

Ka 2 dallime thelbësore midis Suksesi Me Anthony 2.0 dhe më të tjera "të holla online duke e bërë" programeve.

Së pari, kjo është një kurs "praktike", jo një "teori" kurs. Ju merrni për të parë dora e parë saktësisht se çfarë njerëzit ashtu si ju e bëri për të bërë mijëra e tyre të parë në internet. Ju nuk jeni i tha "lloj i gjë që ju duhet të bëni" të ketë sukses si kurse shumica e të tjera të bëjë. Nuk ka supozim të përfshira këtu. Keni shikuar videot dhe ju e dini se çfarë ju duhet të bëni. Thjeshtë si ajo.

Së dyti, ai është mësuar nga Anthony Morrison, një njeri i ri, i cili ka arritur shpejt një status legjendar në trajnimin e biznesit online. Reputacioni i tij është ndërtuar mbi një rekord të fortë udhë për të ndihmuar newbies të marrë bizneset e tyre online up, drejtimin, dhe fitimprurës.

Shikuar videot e sesioneve trajnuese të gjalla, duke dëgjuar udhëzimet e 5 nxënësit marrin, si dhe pyetjet që kërkojnë përgjigje ndaj udhëzimeve që ata marrin nga Anthony, e bën procesin e bërjes së parave të parë kristal tuaj online qartë.

Ajo ka kuptim të përgjithshëm për versionin e ri të programit për të paraqitur në këtë mënyrë. Versioni i parë i programit Suksesi Me Anthony u lirua pothuajse një vit më parë, dhe më e madhe populli problemi kishte me u ndjenja përshkuar me sasinë e informacionit që ata kishin për të mësuar, dhe nuk janë të sigurt se si të vënë të gjithë këtë njohuri të re në praktikë. Kështu që shumë njerëz u frustruar, dhe u largua.

Me Suksesi Me Anthony 2.0, të gjitha këto probleme janë të zhdukur (unë me të vërtetë të ndjehen ky është program Anthony duhet të lëshuar për të filluar me të, ajo është aq shumë më të fuqishme). Është tejet më efektive për të parë gjërat në praktikë. Ju nuk jeni mësuar një bandë e teorisë dhe pastaj u tha për të shkuar vënë atë në praktikë. Ju kaloni "teoria" pjesë dhe parë saktësisht se çfarë ju duhet të bëni, dhe urdhri që ju duhet të bëni të gjitha në.

Sigurisht shikuar videot brenda Suksesi Me Anthony 2 nuk është saktësisht e njëjtë si të mësohen të jetojnë në person nga dikush si Anthony. Kjo është e ngjashme, por jo të njëjta. Dallimi më i madh është në drejtim të pyetjeve që mund të keni gjatë rrugës. Ju nuk do të ketë një ekspert atje me ju për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja të jetojnë si ata vepruan.

Megjithatë ...

Gjë e madhe në lidhje me njerëzit që mësohen në video është se ata nuk kishin frikë të bëni pyetje. Ajo shifra - kjo ishte një mundësi e madhe për ata që të mësojnë personalisht me Anthony Morrison, dhe kjo do të kishte qenë e çiltër idiotike e tyre për të mos bërë më të madhe të tij.

Shanset janë, shumica e pyetjeve që ju do të keni duke kaluar përmes trajnimit dhe të marrë hapa për të ndërtuar biznesin tuaj online do të kërkohet për ju nga një prej njerëzve në video. Këto guys kërkuar një shumë pyetje! Pra, ju do të merrni përgjigje për shumë e shumë të gjitha pyetjet tuaja thjesht duke i kushtuar vëmendje të trajnimit.

Për pyetjen e çuditshme ose ndonjë problem që ju keni të cilat nuk ka dalë në trajnim, ju mund të kontaktoni mbështetjen tavolinë Anthony brenda zonës anëtarët tuaj.

I testuar tavolinën e tyre të mbështetjes duke pyetur disa pyetje "të panevojshme" (po, unë e di se kjo është lloj i keq, por unë e nevojshme të dinë se për shqyrtimin e mia!) Dhe u kthyen të ma njoftoni brenda 2 ditëve të punës në të dy rastet. Unë mendoj se do të jetë e drejtë të thuhet se përgjigjet dha mua do të kishte zgjidhur problemin tim në çdo rast (në qoftë se unë me të vërtetë kishte këto probleme), kështu që unë do të them tavolinë tyre mbështetja është e një standardi të mirë.

Përfundim

Në përfundim, Suksesi Me Anthony 2.0 është me të vërtetë e mirë programi trajnimi internet marketing për newbies unë kam ardhur të gjithë në një kohë të gjatë. Unë mund të them se pa asnjë hezitim. Unë jam i befasuar se është marrë kjo e gjatë për dikë që të kuptojnë se kjo është internet marketing rruga duhet të mësohen.

Formati është thjesht e përkryer për njerëzit që janë të reja për biznesin në internet dhe në kërkim për të bërë paratë e tyre të parë. Nëse ka një mënyrë më të mirë për të mësuar këtë stuff I sigurt nuk mund të mendoj për të.

Një gjë e fundit:

Suksesi Me Anthony 2.0 është një investim shumë i sigurt. Nëse ju gjeni se ju jeni të pakënaqur me programin, për çfarëdo arsye, ju mund të jeni i sigurt Anthony do të kthej paratë tuaja pa sherr, dhe asnjë pyetje.

Unë e di këtë, sepse kam dëgjuar nga një numër i njerëzve (përmes kësaj faqe interneti shumë) se si ata kishin vendosur që të kërkojë rimbursime për Suksesi origjinal Me Anthony 1.0 sigurisht mbrapa kur ajo të parë doli jashtë, dhe asnjëri prej tyre nuk ka pasur ndonjë problem të marrë paratë e tyre mbrapa. Siç kam shpjeguar në shqyrtimin e mia më sipër, 1.0 versioni i suksesit me Anthony kishte disa çështje (të cilat janë korrigjuar në Suksesi Me Anthony 2.0), kështu që shumë pak njerëz e pyeti për rimbursimet për programin origjinal.

Pra, edhe pse kjo është shumë më pak të ngjarë që ju do të jenë të pakënaqur me këtë 2,0 version të ri të programit, unë ndjeva se ishte me vlerë të përmendet se Anthony i ka provuar të jetë e vërtetë për fjalën e tij për sa i përket parave të tij mbrapa garanci është i shqetësuar. Kështu që ju mund të bleni pa frikën e humbjes së parave tuaja në rast se ju të ndryshojë mendjen tuaj në lidhje me këtë duke e bërë të holla gjë në internet, ose ju thjesht nuk e pëlqen programin për çfarëdo arsye.

Cili është mendimi juaj mbi Suksesi Me Anthony? Opinioni Juaj:

Pyetjet e bëra më shpesh Rreth Suksesi Me Anthony

Nëse unë blej Fast software Trafikut Sniper do të shkoj Suksesi Me Anthony 2.0?

Po, ju do. Ata ju japin programin e trajnimit, nëse ju bleni software.

A kam nevojë për të holla për të investuar për të përdorur programin?

Jo, ju mund të zbatojë çdo gjë që ju të mësoni në programin për të lira në qoftë se ju nuk keni të holla për të investuar. Ata rekomandojnë marrjen e web hosting në program, por ju mund të merrni një blog falas nga blogger.com , ajo punon ashtu si edhe hosting paguar. Gjëja e dytë që ju duhet të bëni programin është një Autoresponder, mailchimp.com është tërësisht falas! Këto dy gjëra janë të gjitha që ju nevojitet, dhe ata nuk kushton as një grosh :)

Do të këtë punë në ndonjë vend?

Po, ai punon nga kudo në botë.

Unë e kam provuar për të bërë para online para, por nuk kanë qenë në gjendje për të, unë do të arrijë sukses me këtë?

Vetëm në qoftë se ju jeni serioz në lidhje me zbatimin e asaj që keni mësuar brenda kursit. Mësimi është një gjë, por zbatimi është ajo që përcakton suksesin tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje pa përgjigje, ju lutem mos ngurroni të lënë një koment në fund të faqes.

Bonus Ultimate për Suksesi Me Anthony 2.0

Në qoftë se ju vendosni të blini Suksesi Me Anthony nëpërmjet web faqen time unë dua të bëni të sigurtë që ju të merrni vlerën më të madhe të mundshme për paratë tuaja.

Së pari, unë do të jetë në gjendje të ju ofrojnë shpërblime mëposhtme menjëherë pasi të keni bërë blerjen tuaj:

- My 7 poshtër Mënyrat për të përzënë trafikut (askush nuk është duke bërë këto -! 199 $ Vlera)

- E ardhmja e Facebook Marketing (nuk do të humbas në këtë -! 199 $ Vlera)

- Dyfishtë Komisionet tuaj në vend (shumë nëntokësore - 499 $ Vlera)

- Autopilot Sales Machine - (e fshehtë për të bërë para, ndërsa në pushime - 299 $ Vlera)

Paketa Bonus vlerë mbi $ 1000!

Përveç të gjitha këtyre goodies, unë do të ju ofrojmë diçka që ju thjesht nuk do të gjeni kudo tjetër. Ju do të merrni përkushtimin tim personal për maksimizimin suksesin tuaj. Ja se si do të punojë ...

Go përmes programit Suksesi Me Anthony 2.0 dhe të zbatojë çdo gjë që ju mësoni. A kjo për 30 ditë dhe për të ndërtuar biznesin tuaj online. Pastaj thjesht të më kontaktoni përmes

Suksesi [at] successwithanthony [dot] org

(Duke përfshirë numrin e porosisë tuaj kështu që unë mund të verifikojnë keni blerë kurs me mua), dhe më lejoni të dinë se çfarë keni nevojë për ndihmë me të. Unë do të jetë atje për ju për t'ju ndihmuar të merrni të biznesit tuaj në nivelin e ardhshëm.

Mos harroni se ka nivele të ndryshme të suksesit, dhe unë do të bëjë atë misionin e mia personale për të parë që ju të arritur nivelin më të lartë të mundshme me çdo gjë që keni mësuar brenda Suksesi Me Anthony 2.0.

Si të Merrni paketën tuaj Bonus

SHUMË E RËNDËSISHME! Ju duhet të fshini cookie-t për të bërë të sigurtë që ju të merrni paketën tuaj bonus. Kliko këtu për të mësuar se si . Ajo merr vetëm disa sekonda për të bërë.

Pasi të keni bërë këtë, thjesht klikoni këtu dhe për të blerë Suksesi Me Anthony , pastaj email pranimin e porosisë tuaj për të SuccessBonus@gmail.com dhe unë menjëherë do t'ju dërgojë paketën tuaj bonus.

Shënim për seksionin e komenteve më poshtë: Të gjitha komentet datë poshtë para marsit të vitit 2013 janë rreth Suksesi Me Anthony 1.0, jo versionin e ri 2.0.

comments to read ... please submit one more! } {80 komente për të lexuar ... ju lutemi të paraqesë një shumë! }

 1. Hi
  Unë kam qenë duke lexuar komentin tuaj mbi suksesit me Anthony. A mund të pyes si një newbie gjithsej bën atë të japë të gjithë informacionin dhe trajnimin kam nevojë si unë nuk kanë një produkt apo website. Si nuk përmendet për këtë ose atë që ai është në të vërtetë duke bërë në video e tij me tre persona që ai tregon të fituar para në një orë - bëri ata tashmë kanë produkte / faqet e internetit ose çdo gjë shpjegohet në trajnim?
  Falënderim

  • Hey Sandy, po kjo është e trajnimit shumë newbie miqësore. Ata nuk kanë produktet e tyre, ata do të ishin promovimin e produkteve të njerëzve të tjerë si affiliates.

   Mos u shqetësoni nëse ju nuk e dini se çka do të thotë, ju do të kuptoni plotësisht kur ju shkoni nëpër trajnimin! Ju do të jetë mësuar mjaft shumë, kështu që pak durim është e nevojshme!

   Për suksesin tuaj,

   Shkop

 2. A kam nevojë që të ketë një llogari bankare në SHBA? do të këtë punë në Meksikë?
  Çka nëse unë nuk kanë një biznes online, do të kam nevojë për një të tillë për të zbatuar këtë program?

  • Hey Luis, po punon nga kudo në botë, dhe ju nuk keni nevojë për një llogari bankare amerikane.

   Ju nuk keni nevojë për një biznes ekzistues online, ju do të jetë ndërtimi i një nga zeroja.

   Shpresoj se ndihmon :)

 3. Unë jam duke menduar për blerjen e këtij programi, por unë jam vetëm beginer në kompjuter mendoni me mungesën time të aftësive kompjuterike që unë do të jetë në gjendje të përdorin programin uthis bëni për avantazhin tim?

  • Hi Texeira, Jo, kjo nuk do të jetë një problem që ju do të mësoni gjithçka që ju duhet të dini në kuadër të trajnimit të ofruar.

   Si unë gjithmonë them, ata që janë të gatshëm për të mësuar mund të bëjë asgjë :)

 4. Hi, Kjo është Debbie cili është shurdh grua. Unë kam nevojë të di se si unë mund të bëj për të mësuar dhe se si për të fituar para, ose, i uroj ka pasur dikush dini rreth shurdhër ose përkthyes ose disi. Unë nuk mund të bëjë pa përkthyes ose disi. Shpresë për të gjetur të cilët mund të ndihmojnë mua .. Thanks, Debbie

  • Hi Debbie,

   Unë kam dëshirë mund të jetë ndihmë, por unë nuk e di me të vërtetë shumë për këtë temë. E vetmja gjë që unë mund të sugjeroj është që të kërkoni Google për ndihmë për ata që janë të shurdhër në zonën tuaj lokale.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 5. Hi mate

  Unë jam krejtësisht i ri, por i shtangur nga kjo që unë jetoj në Irlandë mund ta ky program të bëjë me të holla të vërtetë dua ta besoni se kjo mund të punojnë. A kam nevojë për të investuar në një shumë të holla për të bërë këtë punë gjithashtu. Unë dua të nisem me kohë të pjesshme dhe me shpresë të bëjë atë një punë me kohë të plotë për një të ardhme më të mirë për dy fëmijët e mi

  Unë paguhem javën e ardhshme dhe unë do të blejnë produktin përmes faqes tuaj, kryesisht për këshilla tuaj si

  Do të jetë e madhe për të dëgjuar nga ju

  Paul

  • Hi Paul, unë shpresoj të gjithë është mirë në ujdhesë smeraldi!

   Jo zotëri, ju nuk keni nevojë që të ketë një shumë të holla për të investuar për të bërë mirë me këtë. Internet ka bërë të mundur për të bërë biznes me shumë pak kapital, dhe modeli i biznesit që mësohen në këtë program merr përparësi të plotë të kësaj rrethane.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 6. well..im doin inxhinieri ime rit nw..n id doja të di nëse itz e mundur për të punuar me orar TYM internet pas suksesit me Anthony ... thonë se rreth një orë everyday..awaitin përgjigje ur ..

  • Sure, ju mund të merrni larg me rreth një orë në ditë, edhe pse unë do të rekomandoj duke u përpjekur për të bërë dy orë në ditë, nëse mundeni.

 7. Hi there.
  Unë shkova në faqen e internetit për të blerë, por kur unë klikoni në linkun Clickbank, nuk im në gjendje të për shkak të saj janë marrë poshtë për disa arsye?

  Është jo më shumë?

 8. Hi Laffe, unë nuk jam i sigurt se çfarë problemi mund të ketë qenë, por lidhja duket të jetë duke punuar mirë tani. Ju lutemi provoni përsëri.

 9. Hi there, mund të ju lutem tregoni mua e unë mund të paguani me anë të depozitimit të drejtpërdrejtë ose PayPal? Unë me të vërtetë duan këtë peogram si i pa video dhe lexoni revies dhe unë jam kështu doli për të filluar, por unë nuk kanë një kartë krediti.

  • Hi Gabdiella, nga ajo që unë mund të shoh se ata janë vetëm duke pranuar pagesa me kartë për fat të keq :(

   • hi Gabrdeilla

    në qoftë se keni nevojë për një kartë krediti të merrni një kartë dhuratë e cila është një kartë krediti të cilat ju mund të përdorni internet
    vijnë emertimet e 25 $ në 250 $, pasi unë nuk kam kartë krediti të rregullt i përdorur thoughs
    një kujtesë të regjistroheni kartën e kreditit para se ta përdorni atë
    Fat i mirë

  • Gabdiella Unë u pyesin të njëjtën gjë. Pavarësisht adresën time e-mail, unë kam fat të keq ndonjëherë. Unë nuk do të merrni edhe në historinë time, por vetëm disa nga gjërat më të bukur burri im habitur mua me pas ai u la mua dhe vajza jonë ishte shumë Bono muaj deri në vitet e prapambetura rezultuar në riposedimit time automjeteve, tonë njoftimi foreclosure shtëpi, zbrazet nga kursimet dhe kontrolluar Llogaria dhe natyrisht, maxed nga kartat e kreditit të cilën unë nuk mund të përdorni. E vetmja gjë që kam lënë një pak të holla në llogarinë time PayPal dhe ishte duke shpresuar se unë mund të fillojë diçka të madhe për të dhënë vajzën time një jetë më të mirë. E vetmja gjë që unë mund të mendoj, është blerë një vizë para-paguar online me PayPal. Fat të mirë!

 10. Lidhje në faqen tuaj mban marrë mua në video, i duan të blejnë programin, por nuk mund të gjejnë lidhjen që merr më me të. Ju lutemi ndihmoni

  • Përshëndetje përsëri Gabdiella, kur ju të merrni në faqen e videove, ju lutem të lejojë video për të luajtur derisa ajo përfundon, ju do të jetë në gjendje për të porositur më pas.

 11. Përshëndetje, Unë jam një gjimnazist dhe kanë si pa të holla. Unë do të duhet të shpenzojnë para pas blerjes së produktit? Problemi im i madh është se unë nuk mund të merrni një punë dhe jam duke kërkuar për diçka që mund të ndihmojë me jashtë. Pra, në thelb unë jam duke kërkuar në qoftë se unë do të duhet të përfundojnë duke e bërë një faqe interneti ose diçka që do të kushtojë më pak të holla? Dhe do të ju rekomandojmë këtë për dikë në gjendjen time? Faleminderit për kohën tuaj.

  • Hi Richard,

   Po, ju mund të zbatojë atë që keni mësuar në programin për të lira. Ju lutem shikoni çfarë kam shkruar më lart në seksionin FAQ për detaje se si ta bëni këtë.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 12. Hi parë off unë do të doja të them unë pashë videon dhe unë jam shumë i intriguar. Unë jam një baba i ri vetëm duke punuar dhe duke shkuar në shkollë ... Është e vështirë për mua për të marrë me anë të vetëm, ky tingull program si ajo do të më ndihmojë të kurseni për të bijtë të ardhmen time dhe të më japë një liri pak ... Im aktualisht ka një kohë të vështirë marrjen nga me faturat, pyetja ime është nuk kam nevojë për një shumë të parave për të investuar?

  • Hi Frankel,

   Ju nuk keni nevojë për ndonjë të holla për të investuar në të gjitha nëse ju bëni gjërat rrugën e kam biseduar rreth në FAQ seksionin e mësipërm.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 13. Anthony nuk jeton larg nga unë në Misisipi. Unë nuk e kam takuar atë ende. Mund të punojnë ky program për çdo program Filialin? Unë kam lidhje me Paypal, Plimus, Clickbank, dhe Clicksure. Nuk kanë qenë të suksesshme. Gjithashtu, a ka më blerje si faqet e internetit, metodat. Është 19 $ çmimi i vetëm i këtij programi?

  • Hi Yolanda,

   lol, unë e kam nuk e kam takuar atë either!

   Po, ajo mund të punojnë për çdo program Filialin, duke siguruar që ju jeni promovuar diçka me një faqe të mirë të shitjes i cili konverton.

   Tani që unë shoh se ju keni një blog blogger.com Unë vetëm e kuptoi që ju mund të zbatojë programin në asnjë kosto shtesë përveç fillestar 19 $! Një blog i lirë si një që ju keni do të punojnë vetëm gjobë. Në fakt që prej fundit përditësimit Google kam parë shpesh blogger.com bloge mposhtë faqet vetë-priti, kështu që nuk ka të vërtetë nuk ka nevojë të paguani për hosting për të bërë këtë stuff!

   Ata rekomandojnë Aweber brenda sigurisht, por ju mund të përdorni mailchimp.com e cila është një Autoresponder lirë.

   Ju do të shihni që unë kam përgjigj njerëzit e tjerë duke thënë se ata kanë nevojë për të holla për të investuar për të përdorur Suksesi Me Anthony, por unë e shoh tani unë ishte e gabuar!

   Shkop

 14. Përshëndetje Billy,

  Unë jam Piare dhe unë kam provuar tashmë shumë përpjekje për të bërë para online. Prandaj unë krijuar një faqe interneti që kam lidhur tani në një blog, sepse unë thjesht dua të shkruaj. Synimet e mia për të bërë para online janë ende për t'u plotësuar dhe bllok pengues ime është gjithmonë e trafikut! A ju duhet të luftojnë me trafikun, kur ju të merrni sukses me Anthony paketë? Unë me të vërtetë duhet të dini. Unë kam mësuar për të përdorur html dhe një redaktor web dhe FileZilla dhe ... çdo gjë në mes, por asgjë të vërtetë e paguan deri sa ju keni të trafikut, të drejtë?

  Ju lutem më tregoni se çfarë të bëjë! Është inkurajues për të lexuar të gjitha përgjigjet e tjera që ju keni dhënë dhe për të dini se ka disa e vëmendshëm të mjaftueshme për të pastruar dyshimet tuaja. A përgjigjen sa më shpejt të jetë e mundur ... do të duan për të në fund të bërë disa para !!

  Plotë e ankthit dhe shpresës,

  Piare Juden.

  • Hi Piare,

   Ju jeni plotësisht të drejtë, asgjë nuk ndodh në internet pa trafik. Suksesi me programin Anthony në fakt është fare e thjeshtë, kjo është vetëm në lidhje me marrjen e trafikut dhe konvertimin se trafiku. Ju patjetër do të dini më shumë për marrjen e trafikut, pasi kalon nëpër kursit.

   I really like faqen tuaj, ju jeni padyshim të gatshëm për të mësuar shumë dhe të punojnë shumë. Shumica e njerëzve nuk kanë këto cilësi edhe pse, kështu që ata thonë një "scam" çdo gjë dhe të përfundojë ndalohet pirja e duhanit para se ata ndonjëherë të vërtetë të përpiqet të ketë sukses.

   Ju do të merrni më të mirë në çdo gjë si ju përparim. Ka disa gjëra që unë do të ndryshojë në lidhje me faqen tuaj. Në formulimin e mësipërm tuaj të zgjedhë-në formë të vënë theksin më shumë në fjalën e lirë (madhësi font, ngjyra, etj), dhe të heqin qafe e fjalës ebooklet. Bëni titull në lidhje me librin tuaj Mantra në anën e djathtë të homepage përfitimit të lidhura tuaj dhe për të rritur font-size, ajo do të merrni më shumë vëmendje dhe interes në këtë mënyrë. Unë do të shpëtoj stuff pamjaftueshmëri në fund të faqes shitjes, ajo nuk ka të vërtetë përshtaten me natyrën e produktit.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 15. Hi Billy, Emri im është Norma. Unë kam qenë duke lexuar artikullin tuaj në Suksesi Me Anthony. Well I bleu programin nga Anthony. Po të kisha lexuar artikullin tuaj para se unë do të kishte blerë atë nga ju. I really like Bonus ju jeni duke dhënë. Gjithashtu unë doja që ju do të jetë i dhënë këshilla për të ndihmuar me programin. Unë mendoj se është shumë e bukur për ju. Kjo tregon se ju jeni një person i madh. Ju dëshironi të shihni njerëz të tjerë të fitojnë të holla, kështu që do të jetë jeta e tyre e shumë më mirë. Faleminderit për informacion mbi blog dhe Autoresponder që do të më ndihmojë shumë. Unë nuk kam bërë asnjë të holla akoma. Unë jam i ri për të gjithë këtë. Duke u përpjekur për të mësuar pak nga pak. Duke shpresuar një ditë unë do të jem shumë i mirë në të gjithë këtë internet marketing. Shqip

  • Hi Norma,

   Thank you so much për të gjitha fjalët tuaja të mira, I really appreciate it :)

   Unë jam super i kënaqur keni gjetur faqen time të dobishme. Është e madhe për të dini këshilla ime për të bërë gjërat në mënyrën 'e lirë' është duke u vënë në përdorim të mirë. Unë nuk kam asnjë dyshim që ju do të jetë aq i mirë sa ju duan të jenë në internet marketing, ju tha se saktësisht e drejtë, kjo është më mirë për të mësuar pak nga pak dhe të bëjë përparim të vazhdueshëm.

   Të fala,

   Shkop

 16. Hi Billy,
  Kohët e fundit kam blerë "Suksesi Me Anthony". Deri tani, I like it, megjithatë, unë e bëri të blerë hosting nëpërmjet Hostzilla. Duke qenë një newbie, unë nuk e di se do të ketë një pagesë. Një vajzë me emrin Jennifer më dërgoi një lidhje me trajnimin për faqet e internetit falas. Ajo ka nevojë për informacion nga Aweber në mënyrë që faqen e internetit për të përfunduar (kjo është në fakt një faqe shtrydh). Pyetja ime, mund ta përdor mailchimp.com vend Aweber për Autoresponder? Unë me të vërtetë nuk duan të shpenzojnë më para për këtë.

  Faleminderit,
  Helene

  • Hi Helene,

   Unë nuk marr tyre hosting ofrojnë veten si unë tashmë e kishte hosting, kështu që unë nuk të vërtetë e di se çfarë faqet e tyre të lirë janë të donte të jetë i ndershëm, por unë nuk shoh ndonjë arsye pse ju nuk mund të përdorni Mail chimp në vend të Aweber.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

   • Hi Billy,

    Faleminderit për përgjigjen. Unë jam duke shkuar për të arka Mail chimp dhe të shohim nëse ajo do të punojë.

    Kujdesuni,
    Helene

 17. Hi Billy, unë vetëm dua të di cilat Autoresponder software jeni duke përdorur? A është Aweber ose MailChimp?

  • Hi Carlos,

   Unë e kam përdorur gjithmonë Aweber personalisht, por unë kam qenë i tha nga shumë njerëz të ndryshëm që Mail chimp është një alternativë shumë të mirë të lirë, kështu rekomandimi im.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 18. Unë jam i kënaqur që unë kam ardhur të gjithë faqen tuaj. Unë jam një newbie gjithsej për përdorim online kompjuterike dhe punë në internet në botë në shtëpi. Unë kam qenë edhe në kërkim të Anthony një da disa programe të tjera atje që duket e ligjshme dhe të ndjeshme për mua për të ndjekur. por pyetjet e mia janë

  - Cilat janë shpenzimet totale të ndërlidhura me me program në vazhdim e sipër dhe për çfarë?

  dhe a ka ndonjë konsiderata mujore e kostos të pësojë ndërsa drejtimin e këtij programi? nëse ka ndonjë.

  i pyesni sepse unë kam vënë re se shumë programe të biznesit të vijë me "up-shet", por ju nuk gjeni rreth tyre derisa ju bleni ato. Unë nuk parasysh blerjen e tyre që unë mezi e di se çfarë unë jam duke bërë, por unë nuk duhet të dinë se çfarë ata janë që nga $ 1 ne është e barabartë me 6,40 $ i imi.

  ju falënderoj për kohën tuaj, diturinë tuaj dhe vullnetin tuaj për të ndihmuar të gjithë ne sukses me ju.

  të fala. Monti

  • Hey Monti, i kënaqur që ju ka pëlqyer faqen time.

   Ju lutem, ndalo një moment për të lexuar çdo gjë në këtë faqe, siç e kam detajuar një mënyrë për të zbatuar këtë program pa asnjë kosto shtesë, përveç fillestar 49 $ kosto e suksesit me Anthony. Pasi ju filloni duke e bërë të holla të jenë të gatshëm për të ri-investojë fitimet tuaja në duke bërë gjëra rrugën e "paguar", i cili në fund të fundit do të jetë shumë më e dobishme. Mos u shqetësoni për up-shet, apo produkte të tjera, kjo është e gjitha fakultative.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 19. Garth Oellermann

  Hi Billy,
  Unë kam shpenzuar mijëra dollarë për marketing në internet pa sukses.
  "Gurus" kanë premtuar për të ndihmuar me të bërë para online dhe të gjithë asaj që ka ndodhur është e kam humbur shumë.
  Kam lexuar të gjitha postimet e mësipërme dhe të gjitha tingëllon mirë, por unë do të bëjë para !!!!
  I pëlqen qasja juaj very much, sepse ju duket për të prerë të gjitha BS dhe për të marrë poshtë për të tacks bronzi.
  Arsyeja kryesore që unë nuk e kanë bërë të holla në të kaluarën është i mësuesit nuk i japin udhëzime të qarta, por ju dhe Anthony duket për të marrë studentët tuaj nga dora dhe të çojë ata hap pas hapi gjatë gjithë rrugës.

  • Hi Garth,

   Thanks një milion për fjalët tuaja të vlerësimit, kjo do të thotë shumë :)

   Unë e di se çfarë ata gurus mashtruese mund të jetë si, kjo është arsyeja pse unë të shmangur çdo lloj hype-drejtuar të pakuptimta dhe të flasim drejt. Ju jeni të drejtë, udhëzimet që ju të merrni në suksesit me Anthony janë hap-pas-hapi, ju do të mësoni gjithçka që ju duhet të dini për të zbatuar sistemet e duke biseduar rreth. Për sa kohë që ju jeni të gatshëm për të bërë punë, dhe për aq kohë sa ju jeni të vazhdueshme të mjaftueshme për të mbajtur lëvizur përpara në dritën e gabimeve që ju do të bëni në mënyrë të pashmangshme, nuk ka asnjë arsye pse ju nuk duhet të bëni të holla me këtë program.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 20. Kam vetëm një kartë debiti për të bërë një pagesë. Është se edhe e pranueshme?

 21. Hi, Unë pashë video prezentimi dhe jam i gatshëm për të blerë programin. Mund të paguaj me Pay Pal?

 22. Përshëndetje,
  Unë jam një banor italiane dhe unë nuk e di anglisht rrjedhshëm dhe unë nuk kam shumë miq për të ndërtuar një listë e-mail. Dhe ju shkroi në komentin që unë do të duhet të përdorë blogger.com, unë do të duhet për të shkruar anglisht në lidhje me prodhimet? Unë nuk mund të shkruaj anglisht mirë ... SuccesswithAnthony do të punojë për mua, nëse unë nuk mund të ndërtojë një listë e-mail dhe për të shkruar anglisht mirë?
  Falënderim

  • Hi Daniel,

   Kjo nuk është plotësisht e nevojshme për të ndërtuar biznesin tuaj në anglisht. Italia ka një ekonomi të mirë me madhësi, kështu që ju duhet të jenë të marketingut gjobë në italisht.

   Ju duket se kanë keqkuptuar atë ndërtuar një listë e-mail do të thotë miku im, mos u bëni merak ju do të kuptoni kur ju shkoni nëpër trajnimin. Kjo nuk është patjetër në lidhje me duke u përpjekur për të shitur sende me miqtë tuaj :)

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 23. Hi Billy,
  Thanks për t'iu përgjigjur në mënyrë të shpejtë.
  Unë fillova internet marketing + - 8 vjet më parë dhe u zhvendos nga një mësues feje në tjetrën. Mos mendoni se unë isha vetëm duke kërcyer rreth, unë me të vërtetë u përpoq për të bërë kuptim të asaj që secili ishte duke u përpjekur për të mësuar mua, por asgjë nuk ka punuar.
  Një ashtuquajtura ekspert edhe mori mua për të shkruar disa libra, por fushata e mia AdWords më të kushtojë shumë më tepër se kam bërë ndonjëherë shitur këto libra.
  Ju dhe Anthony duket të jetë një çift i rekreativë të drejtë kështu që unë jam duke shkuar për të dhënë, "Suksesi Me Anthony" një të shkojnë.
  Unë do të blejë programin nëpërmjet jush kështu që unë shpresoj se ju do të jetë në gjendje për të mësuar më me sukses.
  Ju do të keni për të trajtuar mua si një "newbie" sepse unë havn't bërë ndonjë të marketingut për + - 5 vjet dhe unë kam të kufizuara aftësitë kompjuterike.
  Shihemi në brendësi !!!!!
  Të fala
  Oborr

 24. Hi, unë pashë këtë video prezentimi. Kjo ishte me të vërtetë e madhe dhe unë jam i gatshëm për të blerë atë, por ka një problem me mua. Unë jam iranian, dhe iranianë nuk janë të lejuar të kenë kartat e kreditit ndërkombëtare ose karta debiti për shkak të sanksioneve. Unë duhet të rrëfej unë jam diametralisht të kundërta për qeverinë dhe nuk kanë asgjë të bëjë me të dhe politikë, duhet të jenë të privuar nga trajnimet ur dobishme? a ka ndonjë mënyrë tjetër për mua për të marrë programin? Unë kam nevojë për ndihmën tuaj në mënyrë që unë mund të merrni it.Thanks.

 25. Hi Ashraf,

  Unë nuk kishte asnjë ide se Irani kishte këto sanksione, I guess ju të mësoni diçka të re çdo ditë.

  Unë pajtohem, nuk ka asnjë arsye që ju duhet të jenë të privuar nga qasja e programit, në qoftë se ajo ishte për mua unë do të krijojnë një mënyrë alternative për ju që të paguani, por unë nuk e vetë këtë sukses me programin e Anthony, unë jam vetëm një klient i saj. Unë do të kontaktoni tavolinën e tyre të mbështetjes dhe të shohim nëse ata mund të setup një tjetër mënyrë për ju për të paguar, unë do të ju email rezultatin sa më shpejt që kam atë.

  Të fala,

  Shkop

 26. Unë dua të blej këtë, por ju mund të më thoni se pas blerjen e tij, unë do të jetë në gjendje për të fituar para
  pa shpenzimet e ndonjë para, ose nuk kam për të shpenzuar më shumë?

  • Hi Tabish, Jo ju nuk duhet të shpenzojnë më shumë, unë e kam shpjeguar një mënyrë të lirë për të bërë gjërat në këtë faqe.

 27. Hi Billy,
  Ky program duket legit dhe unë dua të provoni atë më shpejt, por para se të bëj unë u pyesin nëse ekziston një gjykim 60 ditë të lirë dhe nëse po, si e bën këtë punë? Gjithashtu, sapo kam filluar marrjen e parave online si mund të merrni atë të holla, do të bëj një depozitë të drejtpërdrejtë apo diçka? Unë jam gjithashtu kurioz të bëjë unë duhet të paguajnë taksat ashtu si gjithë të tjerët? Thanks.

 28. Hi Cristina,

  Kjo është një rrezik gjykim të lirë 60 ditë, kështu që kushdo që blen programin mund të merrni një rimbursim të plotë brenda 60 ditëve të para pas blerjes, nëse ata janë të pakënaqur me programin për çfarëdo arsye (që ju nuk keni për të siguruar një arsye, ata vetëm të transferuar paratë tuaja mbrapa).

  Si ju merrni paguar varet nga rrjetet Filialin që ju përdorni (ju do të mësojnë të gjithë në lidhje me atë në trajnim), shumica e rrjeteve të japë mundësinë e pagesës nga ana e depozitimit të drejtpërdrejtë, por ju gjithmonë mund të merrni ato për të dërguar një kontroll letër, nëse kjo është ajo që ju preferojnë.

  Po, ju do të duhet të paguajnë tatimin mbi të ardhurat tuaja!

  Shpresoj se ndihmon,

  Shkop

 29. Mund të përdorni një kartë të parapaguar Visa? Unë të marrë rreth 3 orë në ditë për 4 orë për të punuar nga shtëpia, është se koha e mjaftueshme?

  • Hi Dale, po kjo është kohë e mjaftueshme. Unë nuk e di në lidhje me përdorimin e kartave të parapaguara që të jetë i sinqertë, ju mund të provoni atë në faqe arka dhe të shohim nëse ajo punon, unë mendoj se ndoshta do. Nëse ndonjë problem të ndjehen të lirë të let me know dhe unë do të përpiqemi për të ndihmuar më të mirë që unë mund të.

 30. Përshëndetje, emri im është tomeca. Më 27 maj 2012 çmimi i kursit ishte përmendja nga një person të jetë 19 $ .why a ishte ky çmimi, atëherë dhe si mund ta gjej këtë çmim nëse është e mundur. Falemnderit.

  Tomeca

  • Hi Tomeca,

   Po ju prapë mund të merrni atë çmim, sapo ju të merrni në faqen e shitjes përpiqet për të mbyllur dritaren në shfletuesin tuaj dhe ju do të shihni një popup duke i kërkuar që ju në qoftë se ju doni të qëndroni në faqen ose të largohen, zgjidhni opsionin për të qëndruar në faqe dhe ju do të jetë në gjendje për të blerë programin për $ 19.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 31. Unë udhëtojë mjaft shumë dhe nuk gjithmonë kanë qasje në një kompjuter ose internet.
  Nëse unë blej këtë, mund të mësojnë se si të përdorin atë në fundjavë, kur unë jam në shtëpi?

  • Hi Jeff,

   Për rezultate më të mira unë do të rekomandojë shpenzimet e një pak kohë për këtë çdo ditë, në këtë mënyrë ju do të bëhen shumë më të njohur me trajnim shumë më shpejt, dhe përparimi juaj do të jetë shumë më e natyrshme. Por unë mendoj se nuk ka asnjë arsye pse ju nuk mund të mësoni / të aplikohet vetëm në fundjavë nëse është e nevojshme.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 32. hi Billy, Unë jetoj në Melburn, Australi, është e mundur për të blerë dhe për të marrë atë dorëzuar këtu?

  • Hi Roberto, gjithë kursi është dorëzuar online, kështu që ju mund të blejnë nga kudo në botë. Ju merrni qasje të menjëhershme në kursin pasi të keni përfunduar pagesën tuaj nëpërmjet një zonë anëtarë online.

 33. Anthony nga ajo që kam vënë re në faqen ur shtresë biznesi juaj të jetë legit
  dhe unë jam me të vërtetë duke kërkuar para për të dhënë këtë një provoni dhe unë shpresoj të gjithë është mirë.
  plz të mbajtur në kontakt me mua dhe thx aq shumë.

  • Hi Penni, faleminderit për të shkruar, por unë nuk jam i sigurt Anthony lexon këtë faqe! Bëj edhe pse, unë jam Billy, edhe unë shpresoj të gjithë është mirë me ju, dhe ju uroj më të mirë të suksesit :)

 34. Unë kam qenë në kërkim dhe duke kërkuar për një biznes të vërtetë në internet, dhe 90% e këtyre biznesit online janë vetëm BS, Në qoftë se kjo duket e mirë për të qenë e vërtetë, ajo është? Unë bëj punën time në shtëpi në çdo kompani, lexoni kritikat gjithë kohës. Për shumë njerëz në këtë ekonomi janë duke e bërë të holla në premtime të rreme. Kam lexuar shumica e komenteve dhe unë mendoj se pyetja ime është, është ky vend vetëm trajnim se si të? ose e bën këtë kanë një plan, thats të vënë në vend. Unë jam ish ushtarak dhe unë dua të ju falënderoj për të qenë i drejtë përpara. E saj shumë e rrallë për të këtu një mësues feje internet të jetë i sinqertë këto ditë, dhe unë e vlerësoj atë. Por në fund të saj vjen poshtë për ju, i quajtur Puna e saj. LOL. Por unë e di se si të punojnë, unë u zhvillua vetë kompaninë time peng për më shumë se 20 vjet, por që nga lindja e fëmijëve të mi, unë dua një biznes të qëndrojnë në shtëpi, unë dua më shumë cilësinë e jetës me familjen time, por unë nuk e kuptojnë asgjë nuk vjen pa Puna. Çdo sugjerim do të jetë appreciated ...... .us Veteran

  • Hi Patrick,

   Zoti e bekoftë ju zotëri, dhe ju falënderoj aq shumë për fjalët tuaja lloj. Unë nuk do të them kurs ofron një plan të saktë, në vend që ju të merrni konturet e përgjithshme e gjërave që ju duhet të bëni dhe ju keni për të bërë zgjedhje tuaj në lidhje me mënyrën se si ju doni të ndërtuar dhe për të drejtuar biznesin tuaj online.

   Ju patjetër goditur gozhdë në kokë me ndjenjën se "fundit vjen poshtë për ju, i quajtur Puna e tij". Kështu që shumë njerëz thjesht nuk duket për të kuptuar se, dhe unë mendoj se është e pamundur që të ketë sukses në biznes, nëse ju bëni. Gjyq, gabim, vendime të vështira për ... ata janë të gjithë pjesë e këtij programi, të njëjtë si çdo program tjetër të mirë.

 35. Përshëndetje Billy Unë vetëm shikuar video Im një nënë të vetme dhe të luftojnë me faturat e mia unë kam qenë duke u përpjekur për vite për të gjetur një biznes online që sigurisht doesnt kushtojë tokën për të blerë, unë jam i ri në gjithë këtë kështu që unë do të doja të pyesni këshilla juaj për mënyrën se si i merrni filluar unë jam i vendosur për të bërë jetën time dhe nëntë vjeç e mia yr a shumë më mirë financiallly ndonjë ndihmë ju mund të jepni do të vlerësoi aq emencely..Gemma

  • Përshëndetje Gemma,

   Respekt shumë për ju, ju keni urimet e mia më të mira, dhe unë jam i sigurt urimet më të mira e të gjithë lexuesve të kësaj faqeje.

   Ju do të merrni një kuptim shumë të qartë për të gjitha gjërat që ju duhet të bëni një herë ju merrni filluar me kursin. Unë e di se mund të jetë e frikshme në fillim, por kjo nuk është me të vërtetë aq e vështirë sa ju mendoni, shkoni vetëm përmes kursit dhe të bëjë atë që Anthony ju tregon për të. Dhe sigurisht, sipas kushteve të bonus tim, unë do të jetë këtu për t'ju ndihmuar të merrni të gjitha në nivelin e ardhshëm, kur ju jeni gati :)

 36. hi billy,
  Unë jam vetëm duke kërkuar për një biznes online dhe shumë të junks vetëm lagur nga shiu në postën time kështu që unë nuk e di më cila është një legit.i shikuar video e Anthony dhe kjo duket real.if i blerë atë nëpërmjet jush, sa dhe ju tha se ju do të mësojnë se si ta bëni atë? ju falënderoj për të gjithë ndihmën tuaj.

  • Hi Chris,

   Unë e di atë që ju thotë, kjo është tronditëse se sa junk nuk është atje! Vetëm injorojnë atë të gjithë!

   Nëse ju blini kurs me mua kjo është njëjtin çmim si kudo tjetër, në qoftë se ju KLIKO KETU dhe të bëni blerjen tuaj, atëherë ju do të jetë blerjen kurs nga faqja e Anthony-it (kjo është vetmi vend është shitur), dhe unë do të jetë duke vepruar si tuaj 'degë', do të thotë që unë të marrë një përqindje të vlerës së shitjes.

   Absolutisht, unë do të jetë i lumtur për t'ju ndihmuar, ju lutemi të shihni seksionin "bonus" e mësipërme për detaje në lidhje me mënyrën se si punon kjo.

 37. Xenia Coronado

  Janë tuajat dërguar cd me postë, ose mund të shkarkohen drejtpërdrejt nga kompjuteri?

 38. Mund të përdorni iPad tuaj për të bërë këtë?

  • Hi David, unë kurrë nuk kam përdorur një iPad kështu që unë nuk mund të them me siguri. Për sa kohë që ju keni qasje të plotë në internet atëherë ju duhet të jetë në gjendje të bëjë gjithçka programi kërkon me iPad tuaj.

 39. Hi Unë jetoj në qendër NSW Australi unë e di asgjë rreth marketingut në internet, por të etur për të bërë disa para ekstra për të mbuluar bills.Would time në rritje i të jetë në gjendje të përdorin këtë program, sepse unë e di absolutisht asgjë në lidhje maketing online.

  • Hi Paul, G'day mate :)

   Kjo është pyetja më e zakonshme njerëzit kanë rreth suksesit me Anthony. Përgjigja është po, definitivisht, ju nuk keni nevojë paraprak përvojë online marketing që të jetë në gjendje të përdorin programin. Kjo padyshim do të jetë një avantazh, nëse ju e bëri, por kjo nuk është e nevojshme si Anthony do t'ju mësojë çdo gjë nga fillimi.

 40. Billy i ushqej ur paketë në internet marketing. I dua metodë ur shpjegimin & ur surposed bonuses.am një nigerian me pak ose aspak knowledge.pls aftë kompjuter mund unë ende të regjistrohen në programin e-suksesit me Anthony sikurse unë nuk kam të holla tani dhe të fituar para? .hope Për të dëgjuar nga you.thanks dhe Zoti e bekoftë you.-Val

  • Hi Val,

   Faleminderit shumë për fjalët tuaja të mira, unë jam shumë i kënaqur që ju keni gjetur faqen time të dobishme :)

   Në qoftë se ju keni shumë pak para, atëherë ndoshta programi nuk është e drejtë për ju. Nuk ka asnjë mundësi të biznesit në botë që mund të garantojë që ju do të bëni të holla. Nuk është gjithmonë një lloj rreziku, kështu që nëse gjendja juaj nuk është e qëndrueshme të mjaftueshme për të trajtuar rrezikun atëherë ajo do të jetë shumë më mirë për të vetëm të tregtisë kohën tuaj për të holla duke punuar në një punë normale deri sa gjendja juaj bëhet më i qëndrueshëm. Avantazhi për të punuar në një punë është se ju janë të garantuara për t'u paguar; Avantazhi i të bërit biznes është se ju mund të bëni më shumë para (nëse gjërat shkojnë sipas planit).

   Shpresoj se ju ndihmon të vendosni :)

   Shkop

 41. Hi,
  Kam provuar për të nënshkruar deri në këtë, por faqja pagesa ndalon mua duke thënë numër telefoni pavlefshme dhe ende i hyri numri i saktë ende njëjta përgjigje në mënyrë që ndryshoi atë në telefonin tim asnjë ndryshim Kam provuar edhe dy numrat e mia me prefiksin ndërkombëtar pa dobi , unë jam në Mbretërinë e Bashkuar, mund të ju ndihmojë

  • Hi Neil,

   Unë mund të sugjeroj duke u përpjekur për të hyrë në numrin tuaj me dhe pa kodin e vendit tuaj. Në qoftë se nuk e bën atë, atëherë unë do të rekomandojë kontaktuar tavolinën e tyre të mbështetjes.

   Shpresoj se ndihmon,

   Shkop

 42. Hi Billy
  Ive nënshkruar me Pay Pal dhe ClickSure por ClickBank doesnt duket për të mbështetur vendin tim (Zambia) do të jetë në gjendje për të nënshkruar me Anthony dhe të jetë i suksesshëm me PayPal dhe ClickSure vetëm?
  Steve

  • Hi Steve,

   Po patjetër, clicksure është një pjesë qendrore e programit Anthony në mënyrë aq kohë sa ata mbështesin Zambia ju do të jetë në rregull.

Pingbacks/Trackbacks } {0 Pingbacks / Trackbacks}

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Ju mund të përdorni këto tags HTML dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>